Susan Coetzer

21
Nov
Susan Coetzer

Motiverende spreker ,aktrise, skilder, joernalis, digter skrywer sakevrou en soveel meer!!

Ek is passievol oor die hart van die mens. Verhoudings is my eerste prioriteit hier op aarde. My verhouding met my Skepper, my man, my kind, my vriende, is vir my veel meer werd as my CV vol “prestasies”.

Nes jy is ek ook ’n vrou met ups en downs op haar lewenspad. My rys brand ook gereeld vas. Ek baklei ook oor die leë Jack Daniels-bottel en die toiletflap en die nat handdoeke op die grond. Ek wil graag die soetgoed van my siel met jou deel. Die dinge wat my uitlig as die lewe my met ’n vrot tamatie gooi.

Eerste wenk: As jy “af” voel, reik uit! Bak ’n appeltert of koop ’n bos goudgeel sonneblomme en gaan gee dit vir iemand wat nog swaarder as jy kry. Daar’s altyd iemand. Op hierdie webwerf wil ek graag hoor van jou blydskap en jou pyn. Ek wil hê ons moet mekaar ondersteun en ophelp as die son die dag nie wil skyn nie.

Kom ons drink gereeld ’n koppie sterk, soet tee saam – net om daai alledaagse katastrofes in elkeen van ons se lewens op sy plek te sit. “Laat ons die swaarkry met lekkerkry klaarkry.” (Langenhoven het dit gesê.)

Wat sê ons Hemelse Vader? (The Message, Filippense 4)

Celebrate God all day, every day. I mean, revel in Him (vers 4).

Don’t fret or worry. Instead of worrying, pray (vers 6).

Summing it all up, friends, I’d say you’ll do best by filling your minds and meditating on things true, noble, reputable, authentic, compelling, gracious – the best, not the worst; the beautiful, not the ugly; things to praise, not things to curse (vers 8).

Kunstenaars

RSS Feed

Vir die nuutste inligting oor Covid-19 kan jy gerus die regering se webwerf besoek: https://sacoronavirus.co.za/   Ons is ‘n kerk vir vandag en môr...

Opkomende optrede

There are no upcoming events.

View Calendar