Soekie Krog

20
Nov
Soekie Krog

Ek is Soekie Krog (voorheen Rautenbach), beter bekend as Soekie van die Radikids .
Ek woon in Hartbeespoort saam met my man, Johan. Ons het saam sewe kinders.

Ek het op die ouderdom van 10 my lewe aan die Here gewy en altyd geweet dat daar ‘n roeping oor my lewe is om ‘n verskil te maak. Ek het in Wes Transvaal (Delareyville) groot geword en in Sannieshof gematrikuleer waarna ek vir twee jaar Bybelskool-opleiding ontvang het.

Kinderwerk was nog altyd my spesialiteit. Ek het vir ongeveer vyf jaar “Kleutertyd” op Radio Kansel aangebied, kitaar-onderrig vir kinders gegee en die eerste twee ‘Loflaaitie CD’s vir Jan de Wet afgerig.

In 1992 is my eerste kinder-CD vrygestel. Daarna het ek vir 12 jaar ‘n kindergroep gehad (die Radikids) met wie ek opgetree het en 9 kinder-gospel-CD’s die lig laat sien. Die solo-CD ‘Daffodills’ het ek spesiaal uitgebring na my seuntjie van vyf aan kanker gesterf het.

Ek bied tans Dinsdae en Donderdae oggende 10h00 die program ‘In die spieël’ op Radio Kansel aan. Asook ‘Soek die skat’ kleuter program op Woensdae.

Ek tree steeds by skole, kleuterskole, vroue-byeenkomste, kampe en ander byeenkomste op as sanger/ aanbiddings-leier en/of spreker.

Ek het ‘n passie om die Woord van God aan oud en jonk te bring op ‘n praktiese, treffende manier.

My kreatiwiteit is my sterkste gawe. Ek skryf gedigte en skilder graag.

Kunstenaars

RSS Feed

Vir die nuutste inligting oor Covid-19 kan jy gerus die regering se webwerf besoek: https://sacoronavirus.co.za/   Ons is ‘n kerk vir vandag en môr...

Opkomende optrede

There are no upcoming events.

View Calendar